Följ Sparbanksgruppen i Finland

Sparbankens försäkringar öppnar nätbutik i maj

Nyhet   •   Apr 18, 2013 13:55 CEST

Sparbankernas nya nätbutik för försäkringar gör det lätt att ta en försäkring och ger personlig betjäning.

Sparbankerna öppnar i maj en nätbutik för försäkringar och kullkastar föreställningen om att försäkringsfrågorna är svårbegripliga. I nätbutiken ser du snabbt vad försäkringarna täcker och vad de kostar. Målet är att öppna butiken onsdagen den 15 maj 2013.

Traditionellt har försäkringstjänsterna slagits ihop till stora helheter men Sparbankens försäkringar närmar sig saken från ett annat håll: försäkringarna har grupperats i mindre delar och du väljer själv hur brett skydd du vill ha. Så betalar du inte för sådant som du inte behöver.

Tjänsten har gjorts så tydlig och öppen som möjligt så att du hela tiden vet exakt vad du försäkrar. På det sättet undviker du onödiga försäkringar och att försäkringarna överlappar varandra, vilket ofta höjer det totala priset. På nätet är det lätt att skräddarsy försäkringen enligt dina egna behov. Innan du köper kan du testa olika alternativ. Hur inverkar till exempel en större självriskandel eller ett mera omfattande skydd på priset?

Du lämnas inte ensam

Fastän du är på nätet lämnas du inte ensam. Som stöd finns kundtjänsten som du kan kontakta per telefon, e-post eller via chatten och diskutera i realtid på nätet. Kundtjänsten är öppen mån-fre kl. 9.00–17.00. Dessutom ger nödtjänsten råd dygnet runt.

På det här sättet får du personlig service till och med lättare än på kontoret. Försäkringsbutiken å sin sina sparar in kostnaderna för ett kontor och kan hålla försäkringarnas pris på en rimlig nivå.

Sparbankens försäkringar i ett nötskal

I försäkringsbutiken får du alla de vanligaste försäkringstjänsterna för personkunder såsom hem-, fordons-, båt-, rese- och olycksfallsförsäkringar. Tjänsten utvidgas senare till sjukkostnads- och barnförsäkringar samt skogsförsäkringar.

Till nätbutiken loggar du in med de egna nätbankskoderna, så det är tryggt och enkelt. Det går att logga in med vilken banks koder som helst. I tjänsten kan du också lätt säga upp gamla försäkringar.

Varje kund har en egen personlig mapp i nättjänsten och i den finns alltid aktuella försäkringar och fakturor samt eventuella erbjudanden om nya försäkringar.

Ersättningsfrågorna sköts per telefon eller i nätbutiken. Du behöver inte fylla i några pappersblanketter.

Nätbutiken har skräddarsytts för Sparbankerna av Finska Skadeförsäkring Ab som är ett bolag som ägs av POP Bankgruppen.

Lättheten har ett nytt namn: Sparbankens försäkringar.

Ytterligare information från Sparbankerna i maj.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://sparbanksgruppen.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.