Följ Sparbanksgruppen i Finland

Sparbanksgruppen försnabbar strategiimplementeringen genom omstrukturering av Sparbankscentralen

Pressmeddelande   •   Feb 25, 2020 14:15 CET

Styrelsen för Sparbanksförbundet har fattat beslut om att förnya ansvaret för Sparbankscentralens ledningsgrupp och högsta ledning från och med 1.3.2020. Som verkställande direktör fortsätter EM, Tomi Närhinen och som hans suppleant MBA, PeM Anita Aalto. Aalto fungerar också som Sparbankens Headof Services. Som affärsverksamhetsdirektör utnämndes ekonom, CEFA Karri Alameri. Närhinen,Aalto och Alameri utformar tillsammans Sparbankscentralens ledningsgrupp. EM Ville Mikkola har utsetts till ekonomichef för Sparbanksförbundet.


Mer information

Tomi Närhinen,
verkställande direktör, Sparbanksgruppen
+358 40 724 3896
tomi.narhinen@saastopankki.fi

Sparbanksgruppen främjar individens och samhällets ekonomiska välstånd. Vi vill att man känner oss för vårt mod, vår expertis och passion att göra ett utmärkt kundarbete. Sparbanksgruppen består av lokala Sparbanker på olika håll i landet samt Sparbankscentralen. Utöver omfattande banktjänster erbjuder vi våra kunder tjänster för placering, bostadsbyte och försäkring.

Sparbanksgruppen har ca 1400 anställda på olika håll i Finland. www.sparbanken.fi

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.